Sütaş Kaymaklı Yoğurt Tazeliğini Nasıl Korur?
Yoğurdun dayanma süresini; kullanılan sütün kalitesi, mayanın tazeliği, zararlı bakterilere karşı hijyenin sağlanması ve tüketim anına kadar soğuk zincirinin korunması belirler. Sütaş Yoğurt, analiz edilerek kalitesi onaylanmış sağlıklı, taze sütlerden üretilir. Her seferinde yeterli miktarda, canlı, güçlü ve taze maya ile mayalanır. Filtre edilerek zararlı bakterilerden arındırılmış steril hava koşulları ve hijyenik ortamda el değmeden üretilir. Daha sonra 4°C’de soğutulup dinlendirilir. Rotası ve ısısı sürekli izlenen soğutuculu araçlarla satış noktalarına ulaştırılır. Böylece Sütaş Yoğurt son tüketim tarihine kadar tazeliğini ve lezzetini korur.
Yoğurt ile ilgili diğer konular
Ürünler | Yoğurt
Evde Yapılan Kaymaksız Yoğurt Su Salarken Ambalajlı Yoğurt Nasıl Su Salmıyor?
CEVABI GÖR
Ürünler | Yoğurt
Evde Yapılan Kaymaklı Yoğurt Su Salarken Ambalajlı Yoğurt Nasıl Su Salmıyor?
CEVABI GÖR