Mayası Kafkaslar’dan, Doğallığı Sütaş’tan!
Kafkas dağlarından toplanmış anaç kefir danelerinden elde edilen kefir mayası ile Sütaş Çiftliği’nin taptaze sütlerini buluşturan Kaf Kefir ömrünüze ömür katmak için şimdi Türkiye’de.
Kaf Kefir en az 106 probiyotik bakteri içerir. Probiyotik bakteriler sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklığı desteklemeye yardımcı olur.
Kaf Kefir günlük B12 ihtiyacının %16’sını karşılayarak, zindelik ve enerjinin artmasına katkıda bulunur.
Pastörize inek sütü, sofra şekeri, çilek aroma vericisi, çilek (%0,1), renklendirici (likopen domatesten elde edilmiştir), probiyotik kültür (B.lactis), kefir kültürü.
Enerji ve Besin Öğeleri
Pastörize inek sütü, sofra şekeri, çilek aroma vericisi, çilek (%0,1), renklendirici (likopen domatesten elde edilmiştir), probiyotik kültür (B.lactis), kefir kültürü.
Enerji ve Besin Öğeleri