Sütaş Yovita Ne Sıklıkta ve Ne Şekilde Tüketilebilir?
Probiyotik bakterileri günlük tüketmek önemlidir. Sütaş Yovita evde, iş yerinde ya da dışarıda, günün herhangi bir saatinde; sabah kahvaltısında, yemeklerle birlikte, yemek sonrasında ya da atıştırmalık olarak tüketilebilir. Dikkat edilmesi gereken, Sütaş Yovita'nın sıcak yemeğe ilave edilerek yenmemesidir. Çünkü yüksek sıcaklık, probiyotik bakterilerin yok olmasına, dolayısıyla sağlayacağı faydaların ortadan kalkmasına sebep olabilir.
Yoğurt ile ilgili diğer konular
Ürünler | Yoğurt
Evde Yapılan Kaymaksız Yoğurt Su Salarken Ambalajlı Yoğurt Nasıl Su Salmıyor?
CEVABI GÖR
Ürünler | Yoğurt
Evde Yapılan Kaymaklı Yoğurt Su Salarken Ambalajlı Yoğurt Nasıl Su Salmıyor?
CEVABI GÖR