Sütaş Kaymaksız Yoğurdu Nasıl Mayalar?
Sütaş, yoğurt yaparken her seferinde yeterli miktarda canlı, güçlü ve taze maya kullanır. Mayalama işlemini kontrollü süre ve sıcaklıkta yapar. Böylece Sütaş Yoğurt raf ömrü sonuna kadar içindeki faydalı bakterileri korur ve yoğurttan beklenen faydayı sunar. Yoğurdun besleyici ve kıvamlı olması için, yoğurt mayasının yeterli miktarda, canlı, güçlü ve taze olması çok önemlidir. Yoğurttan yoğurt mayalandığında ise bu sağlanamaz.
Yoğurt ile ilgili diğer konular
Ürünler | Yoğurt
Evde Yapılan Kaymaksız Yoğurt Su Salarken Ambalajlı Yoğurt Nasıl Su Salmıyor?
CEVABI GÖR
Ürünler | Yoğurt
Evde Yapılan Kaymaklı Yoğurt Su Salarken Ambalajlı Yoğurt Nasıl Su Salmıyor?
CEVABI GÖR