Sütaş Labne Nasıl Üretilir?
Sütaş Labne’ye kendine has lezzetini veren Sütaş Çiftliği'nin taptaze sütleri, günlük olarak toplanarak tüm analizleri yapıldıktan sonra pastörize edilir. Yani 12 saniyede hızlıca ısıtılıp, hızlıca soğutulur. Böylelikle tüm zararlı mikroorganizmalardan arındırılan sütün besleyici değeri korunur. Pastörize edilmiş inek sütünün kreması ayrıştırılır. Krema, peynir kültürü ile mayalanarak lezzeti ile efsane hafifliği ile şahane Sütaş Labne elde edilir. Sütaş Labne, tazelikten ödün vermeden, rotası ve sıcaklık seviyesi sürekli izlenen araçlarımızla, soğuk zinciri koruyarak Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırılır.
Peynir ile ilgili diğer konular
Ürünler | Peynir
Olgunlaştırılmış Beyaz peynir ne demektir, diğer peynirlerden farkı nedir?
CEVABI GÖR