Sütaş Yoğurt Tazeliğini Nasıl Korur?
Yoğurdun dayanma süresini; kullanılan sütün kalitesi, mayanın tazeliği, zararlı bakterilere karşı hijyenin sağlanması ve tüketim anına kadar soğuk zincirinin korunması belirler. Evde yoğurt mayalarken tüm bu aşamaları kontrol edemezsiniz ayrıca dışarıdan çürükçül bakterilerin bulaşmasını engelleyemezsiniz. Bu nedenle yoğurt çabuk ekşir, bozulur.
Sütaş Yoğurt, analiz edilerek kalitesi onaylanmış sağlıklı, taze sütlerden üretilir. Her gün taze olarak hazırlanan, gücü ve dengesi kontrol edilmiş maya ile mayalanır. Filtre edilerek zararlı mikroorganizmalardan arındırılmış steril hava koşulları ve hijyenik ortamda el değmeden üretilir. Rotası ve ısısı izlenen soğutuculu araçlarla satış noktalarına ulaştırılır. Soğutucuda 8°C’nin altında korunan Sütaş Yoğurt raf ömrü boyunca tazeliğini ve lezzetini korur.